• ÖZDİLEK KURULUŞLARI
Vakıf <span>Hakkında</span>

Vakıf Hakkında

Temelleri 1971 yılında atılan Özdilek Holding, yıllardır yürütmüş olduğu eğitim, çevre, sağlık, hizmet ve kültürel destek yatırımlarını tek bir çatı altında toplamak amacıyla 2002 yılında Özdilek Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat Vakfı’nı kurmuştur.

Kurumsal ve etkili bir şekilde fayda sağlamak amacıyla kurulduğu günden bu yana eğitim başta olmak üzere çeşitli alanlarda çalışmalar yürütür ve bu çalışmalara destek verir.

Gelenekten geleceğe uzanan “topluma yararlı olmak” bilincini, ülkenin geleceği ve kalkınmasına yönelik projelerle şekillendiren vakıf, bu hedefle hayata geçirdiği ve geçireceği projelerini toplumun her kesimine ulaştırma fikriyle açtığı yolda ilerler.

Üniversite eğitimini sürdüren 3 bin 122 öğrenciye 2002 yılından bu yana sağladığı burs imkanı ve farklı şehirlerde inşa ederek Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim ettiği 9 okul ile ülke geleceğine ışık tutar.

Özdilek Holding şirketler grubunda yer alan kuruluşlar adına toplamda 100 bin fidan bağışlayarak, doğayı ve geleceğimizi korumak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bursa İnegöl’de sağlık ocağı ve İzmir Balçova’da polis merkezi, Eskişehir Tepebaşı’nda kültür merkezi yaptırarak hizmete sunan vakıf, 2011 yılından bu yana düzenlemiş olduğu ve bugüne kadar 1.853 çocuğun katıldığı drama atölyesi etkinlikleriyle çocukların sosyal ve bireysel gelişimini destekler.

Tüm bu faaliyetlerini kamu yararı gözeterek sürdüren Özdilek Vakfı, bireylerin hayatında fark yaratmanın ve sosyal alanda farkındalık oluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır.

Vakıf Hakkında