• ÖZDİLEK KURULUŞLARI
Başkanın <span>Mesajı</span>

Başkanın Mesajı

Başkanın <span>Mesajı</span>

İyi bir insan olabilmenin temelleri önce anne ve babamızdan yani aile içerisinde aldığımız eğitimle başlar. Ardından devlet okulları veya özel okullardan aldığımız teorik bilgiler gelir. Hayatınıza vizyon katacak bu teorik bilgilerden sonra kendinizi geleceğe hazırlayacak ve hayatınız boyunca kendi ayaklarınız üzerinde durabilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Birey olarak her ne olursa olsun yapacağımız işi profesyonelce yapmalı ve kendimizi geliştirerek geleceğe hazırlamalıyız.

Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için Özdilek Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat Vakfı olarak 2002 yılında başladığımız faaliyetlerimize, gençlerimizin geleceğine kalıcı bir etki yaratma ve sürdürülebilir yaklaşımlarla ilk günden bu yana devam ediyoruz.

Sözlerimi Atatürk’ün şu vecizesiyle vurgulamak istiyorum: “Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdur.”

Geleceğimizin mimarı tüm gençlerimize başta eğitim olmak üzere tüm hayatları boyunca başarılar diliyorum.